Klokken in alle stijlen

Bij klokkenbouwer en klokkenwinkel Henderyckx & Zn uit Lier (Antwerpen) beschikken wij over een uitzonderlijke collectie klokken in alle stijlen, gaande van wandklokken, staande klokken tot koekoeksklokken. Het aanbod van ons als klokkenmaker bedekt alle stijlen, modern en klassiek, analoog en digitaal.

Wij helpen u dan ook graag het product te vinden dat voldoet aan al uw wensen en verwachtingen en dat perfect in u interieur past. Klokken kopen met de juiste hulp, dat is de service in onze klokkenwinkel.

Bij ons kan u eveneens terecht voor herstellingen aan uw klokken. De nazorg dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Een goede service na uw aankoop is bij ons verzekert!

Verder treft u bij ons een ruime collectie barometers, thermometers en digitale weerstations aan, terwijl u ook voor uw juwelen bij ons terecht kan.

De beste merken

We hebben de beste merken in huis, zoals Hermle, Kieninger, Hönes, Oregon Scientific en nog vele anderen. Barometers verkopen wij van de gerenommeerde merken D. Dingens, Oregon Scientific... enz. Kom eens langs en ontdek zelf ons uitgebreide gamma.

Contacteer ons