Koekoeksklokken van Hönes: Made in Germany, verkrijgbaar in Lier

Koekoeksklokken komen oorspronkelijk uit het Zwarte Woud in Duitsland. U hoeft gelukkig niet zo ver te gaan en kunt ze ook bij Henderyckx & Zonen in Lier (Antwerpen) verkrijgen, zonder te moeten inboeten aan die typische originele kwaliteit uit het Zwarte Woud.

Wij kiezen resoluut voor het ingenieuze merk Hönes, wereldwijd geroemd voor zijn traditionele koekoeksklokken met passie en oog voor kwaliteit, uiteraard volledig met de hand uitgewerkt. Rijkelijk versierd met haarfijn snijwerk in hout met ingebouwde klokkast en voorzien van kwaliteit tot in de kleinste beweging. Naast de klassiekers vindt u bij ons ook nieuwe modellen van deze unieke slingerklokken.

Ook een stukje traditionele Duitse sfeer, onevenaarbare kwaliteit uit het Zwarte Woud en puur ambachtschap in huis halen? Mechanische eendaagse tot achtdaagse koekoeksklokken te koop, met of zonder dansers, waar een koekoek ieder half uur of uur tevoorschijn komt, met handschilderingen: kom ze in diverse uitvoeringen met eigen ogen (en oren) bewonderen.

Vragen? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Meer info vind je op:

Contacteer ons